Produkter for matvare fornyelse (12)

mat

mat

Matvarer trenger beskyttelse. Fra enkle automatposer til tredoble komposittmaterialer - Vi tilbyr et bredt utvalg av emballasjeløsninger. Sikkerhet og friskhet er absolutt nødvendig for matemballasje – like viktig som den høykvalitets taktiliteten og estetikken. Vi mestrer alle krav perfekt. Med våre emballasjeløsninger laget av ulike materialer og vårt brede lagerutvalg støtter vi deg i den vellykkede distribusjonen av dine matprodukter – både gjennom en ren automatrolle og den konfeksjonerte posen. Aromabeskyttelse og god holdbarhet for produktene muliggjør vi med optimale materialegenskaper og individuelle barrierefunksjoner. Med vårt sertifiserte hygienestyringssystem BRC Packaging understreker vi hos KARL vårt ansvar for sikkerhet, friskhet og kvalitet. Sett din lit til vår kompetanse og kvalitet MADE IN GERMANY.
Mattrygg

Mattrygg

N2O i matvarekvalitet er dikarbondioksid, som, som du sikkert kan gjette, brukes i matvareindustrien og derfor har riktig kvalitet for dette. Denne formen for dikarbondioksid er renset og har en renhetsgrad på 99,7 %. Dikarbondioksid (N2O) i matvarekvalitet brukes blant annet i kremkapsler. Denne gassen kan selges i kremkapsler og introduseres i kremkremeren, eller gjennom de også kjente krempatronene. Dikarbondioksid (N2O) kan blande seg godt med de fettholdige stoffene som tilsettes i kremkremeren for å lage en mousse, krem eller pisket krem. I tillegg til denne fordelen har dikarbondioksid (N2O) i matvareindustrien også den fordelen at dikarbondioksid har antibakterielle egenskaper. Dermed kan pisket krem oppbevares i kjøleskapet i opptil 10 dager.
Salat

Salat

Fersk Frukt
Oppskrift Opprettelse

Oppskrift Opprettelse

Du kan tilpasse din te- eller urteteoppskrift ved å velge blant de 300 eksisterende oppskriftene, eller ved å lage din egen med ingrediensene du ønsker. Vi er her for å veilede deg i jakten på den perfekte blandingen som reflekterer ditt image og dine verdier.
Bryllupskake

Bryllupskake

<22% CBD | 1 & 2 g Aroma: Aktiverende Fruktig
Gourmet Fuet

Gourmet Fuet

Produksjon av fuet håndverk i forskjellige smaker: svart pepper, paprika, urter, naturlig
Renew Hår, Hud & Negler - RENEW - Kosttilskudd for Hår, Hud & Negler

Renew Hår, Hud & Negler - RENEW - Kosttilskudd for Hår, Hud & Negler

GeoSilica RENEW NATURLIGE SILIKAMINERALER FOR HÅR, HUD & NEGLER GeoSilica er hentet fra geotermisk vann dypt inne i Islands vulkanske jord, uten bruk av kunstige kjemikalier. RENEW er en kombinasjon av silika, sink og kobber i rent islandsk vann. Sink bidrar til opprettholdelse av normalt hår, hud og negler*. Gir ungdommelig glød og rå skjønnhet*. Inneholder silika, sink og kobber Støtter sunt hår, hud og negler Styrker håret Forbedrer hårvekst Støtter naturlig hårfarge INGREDIENSER Vann, kolloidalt silika, sinkklorid, kobber(II) sulfat anhydrat. MINERALINNHOLD PER SERVERING Silisium 100 mg per 10 ml Sink 5 mg per 10 ml Kobber 0,5 mg per 10 ml ANBEFALT DAGLIG MENGDE 10 ml eller 1 spiseskje for oral inntak Alle våre produkter er 100% naturlige og registrert av Vegan Society Flasken inneholder 300 ml for en måneds forbruk Kan blandes med vann eller juice
Varmepumpe Tørketrommel - Varmepumpe Tørketrommel for Mat, Frukt og Grønnsaker.

Varmepumpe Tørketrommel - Varmepumpe Tørketrommel for Mat, Frukt og Grønnsaker.

Bruksområder for tørketrommelvarmepumpe Druer, fiken, aprikos, eple, sitron, plomme og andre frukter, tomat, paprika, laurbærblader, mais, tobakkblader og andre tørkede grønnsaker; kjøtt, fisk, pastrami og andre tørkede matvarer Funksjon av tørketrommelvarmepumpe Oppvarming, tørking og fuktighetsreduksjon Prinsipp for tørketrommelvarmepumpens arbeidssystem Først øker tørketrommelvarmepumpen omgivelsestemperaturen inne i skapet til 60 grader Celsius. Deretter begynner vannet inne i fruktene, grønnsakene eller andre matvarer å fordampe. Den fordampede vannet transporteres til tørketrommelvarmepumpen av vifter. Deretter går det over i væskeform, og senere blir dette vannet kastet ut. På denne måten utføres tørkeprosessen. Fordelene med tørketrommelvarmepumpe 1. Tørketrommelvarmepumpe er et fornybart energisystem. Du kan bruke solcellebatteri til systemet, og du kan redusere driftskostnadene til null. 2. Sammenlignet med fossile brensler kan du spare opptil 40 % til 80 %. 3. Uten å ta varm luft ut, kan du redusere fuktigheten, og det vil ikke være varmetap.
Biologisk nedbrytbare matposer og ark - I samsvar med EN13432:2002-standarden med over 40% fornybart materiale

Biologisk nedbrytbare matposer og ark - I samsvar med EN13432:2002-standarden med over 40% fornybart materiale

Poser som er i samsvar med de nye italienske forskriftene, egnet for mat, frukt og grønnsaker, spekemat, oster, mozzarella og andre matvarer, med rivemulighet.
Matkvalitet

Matkvalitet

Kvalitets N2O for matbruk er en lystgass som, som du kan gjette, brukes i matindustrien og derfor har den nødvendige kvaliteten for denne industrien. Faktisk er denne formen for lystgass renset og har en renhetsgrad på 99,7 %. Lystgass (N2O) av matvarekvalitet brukes, blant annet, i kremladere for pisket krem. Denne gassen kan selges i kremladere og settes inn i kremladere, eller gjennom de velkjente krempatronene. Lystgass (N2O) kan blandes med fettstoffene som introduseres i kremladere for å danne et skum, en krem eller pisket krem. I tillegg til denne fordelen, er også fordelen med lystgass (N2O) i matindustrien at lystgassen har antibakterielle egenskaper. Og takket være dette, forblir pisket krem godt i opptil 10 dager i kjøleskapet.
Sopp dehydrator maskin - Varmepumpe tørker for mat, frukt og grønnsaker.

Sopp dehydrator maskin - Varmepumpe tørker for mat, frukt og grønnsaker.

Forklaring: Frukt- og grønnsakstørkingsvarmepumpen: er produsert for produsenter i mat tørkingssektoren, men på grunn av sin funksjonelle struktur følges tørketypen også av tepperensfabrikker. Med bruken av varmepumpeteknologi i tørkesektoren har det blitt en av tørkemetodene med økende effektivitet. Matdesikantvarmepumpen tar noe av energien sin fra luften, slik som i luftkildevarmepumper, og tar en del av den fra elektrisk energi. Frukt- og grønnsaksdesikantvarmepumpen er plassert inne i det fullt isolerte tørkerommet, og temperaturen inne i tørkerommet er 65 °C, noe som gjør at vannet kan fordampe i frukten, grønnsakene eller andre matvarer. Fordampet vann transporteres til varmepumpen ved hjelp av vifter, og væsken kastes ut ved å gjøre den til væske. På denne måten fullføres tørkeprosessen.
Kjøtt- og fiskedetektor - Varmepumpetørker for kjøtt, mat, frukt og grønnsaker.

Kjøtt- og fiskedetektor - Varmepumpetørker for kjøtt, mat, frukt og grønnsaker.

Forklaring: Frukt- og grønnsakstørkeren med varmepumpe: er produsert for produsenter i mat tørke-sektoren, men på grunn av sin funksjonelle struktur følges denne typen tørking også av tepperensfabrikker. Med bruken av varmepumpeteknologi i tørkesektoren har det blitt en av tørkemetodene med økende effektivitet. Matdesikant varmepumpen tar noe av energien sin fra luften, som i luftkilde varmepumper, og tar en del av den fra elektrisk energi. Frukt- og grønnsaksdesikant varmepumpen er plassert inne i det fullt isolerte tørkerommet, og temperaturen inne i tørkerommet er 65 °C, noe som gjør at vannet kan fordampe i frukten, grønnsakene eller andre matvarer. Fordampet vann transporteres til varmepumpen ved hjelp av vifter, og væsken kastes ut ved å gjøre den til væske. På denne måten fullføres tørkeprosessen.